Beliggenhet

kort vei til alt

Midt i hjertet av CBD

House of Oslo ligger midt i det eksklusive businessdistriktet i Oslo, i signalbygget VIA.

Sommeren 2021 åpnet VIA dørene, og gjennom byggets fire diagonale passasjer har bygningen blitt en naturlig ferdselsåre mellom Nationaltheatret stasjon, Vika og Aker Brygge. Her kan du ta en kjærkommen kaffepause i vakre omgivelser, enten du passerer forbi eller har ankommet din destinasjon.

Uansett om du bruker bena, tar buss, båt, trikk eller tog, har du kort vei til og fra VIA. På 3 minutter til fots når du Nasjonalteatret stasjon. Det er 2 minutters gange til båt fra Aker Brygge, og kun 1 minutt, selv med stiletthæler, å gå til nærmeste buss- og trikkestopp.

Nationaltheatret stasjon
  • Bil & sykkelparkering i bygget
  • Trikk: 1 min. til Cort Adelers gate
  • Flytog: 3 min. til Nasjonaltheatret st.
  • T-Bane: 3 min. til Nasjonaltheatret st.
  • Båt: 2 min. til Aker Brygge
  • Buss: 1 min. til Munkedamsveien
howard-bouchevereau-BRDO4C-0h_s-unsplash

Fra sykkelgarasje med garderobe under bakken - til lekker takterrasse med vakker utsikt i 12. etasje: VIA og House of Oslo byr på fantastiske fasiliteter.

Transport nesten til døren

Du er aldri langt unna noen form for offentlig transport i VIA. Hyppige avganger gir deg frihet og fleksibilitet til å reise når du selv ønsker, uten å måtte planlegge så mye på forhånd.

Planlegg reisen på ruter.no

I nabolaget

På rekke og rad ligger finans-, investor- og legale selskaper i området rundt og i VIA. Utover utvalget i VIA finnes det et bredt tilbud av utsøkte restauranter få minutter unna, både i Vika, på Aker Brygge og Tjuvholmen.

Med high-end interiør og klesbutikker like rundt hjørnet er det mulig å oppnå svart belte i shopping, og i nabolaget ellers finner du kulturinstitusjoner som Oslo Konserthus, det nye Nasjonalmuseet, Nobels Fredssenter og Vika kino.

To mennesker ser på kunstbilde

Opplevelser & inspirasjon

I umiddelbar nærhet av VIA kan du få spennende impulser. Nærmeste nabo er det nye Nasjonalmuseet, som er Nordens største kunstmuseum. For det siste innen moderne kunst kan du ta en tur til Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen.

Nobels fredssenter holder mange interessante utstillinger, og Oslo Konserthus byr på konserter i verdensklasse, mens Vika kino gir deg de siste filmene.

Kanskje har du behov for en pause i natur og frisk luft. På Aker Brygge kan du nyte sjøutsikten og ta deg en is på bryggekanten, eller leie badstue og kajakker. For en god latter er stand-up klubben "Latter" det rette stedet på kveldstid.

Cavour sett fra utsiden

Handel & service

Alt du trenger i løpet av en dag finner du i og rundt VIA. Dagligvare med post i butikk, blomsterhandel, apotek, bokhandel, klær og motebutikker, interiør og møbelbutikker. Illums Bolighus i Vikaterrassen, mindre enn 5 min. unna, har samlet alt det beste av skandinavisk og internasjonal design og mote.

På Aker Brygge finner du flere unike butikker, og Karl Johans gate med sitt store shoppingtilbud ligger bare en kort spasertur unna. Trenger du barberer eller frisør har du flere salonger utover de du finner i VIA. I umiddelbar nærhet ligger også hudpleiesalonger, legeklinikker, fysio- og kiropraktorklinikk, renseri, skredder og skomaker.

Hamburger på tallerken

Mat & drikke

På denne siden av byen ligger noen av Oslos beste restauranter. I første etasje av VIA finner du et stort tilbud av restauranter, bakeri, street food og bistrobar, og hele veien fra Aker Brygge og Tjuvholmen til Vikaterrassen og videre opp til Solli plass, ligger restaurantene, kaféene og barene tett.
Her finnes ALT, fra tradisjonelle kaffebarer og bakerier til Michelin restauranter og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. For å nevne noen: Omakase, Ling Ling, Alex Sushi, Aymara, Palace Grill og Vinoteket.