Felles fasiliteter

Arbeidsdagen i House of Oslo handler om fokus på arbeidsoppgavene. I en atmosfære av elegant ro og høy komfort, ligger forholdene til rette slik at du yter best mulig faglig sett.

Det du trenger av møterom, mat, treningsfasiliteter, sosiale soner og så videre, trenger ikke du å tenke på. Det sørger vi for.

Tilleggsfasiliteter

Leier du kontor i House of Oslo kan du også benytte disse unike fasilitetene og tjenestene for å få det lille ekstra i hverdagen.

Personalrestaurant

Personalrestaurant

I personalrestauranten, sentralt plassert i første etasje, får du mattilbud i særklasse i et inspirerende og hyggelig miljø. Driveren er Furset kantine, som er en del av Furset gruppen. De står bak Maaemo, Ling Ling by Hakkasan, Sjømatmagasinet, Grand Café og Festningen restaurant. Her finner du alltid noe godt både til frokost, lunsj, middag overtidsmat eller servering til møter.

ViaVillage_17313

VIA Village

VIA Village er en foodcourt som åpner i VIA i september 2021. Foodcourten har ni ulike spisesteder og en bar. Her kan du nyte spennende streetfood fra noen av Oslos beste restaurantører i en avslappet og innbydende atmosfære. Les mer om spisestedene her.

howard-bouchevereau-BRDO4C-0h_s-unsplash

Sykkelgarasje

I parkeringshuset finnes en innendørs låst sykkelparkering med lading for elsykkel, mulighet for enklere reparasjoner og vask av sykkelen. Fra sykkelparkeringen har du direkte adgang til garderobeanlegget.

maxim-hopman-_EWDJkjxk2o-unsplash

Bilparkering

Kjører du til jobb kan du leie en fast plass i VIAs parkeringsanlegg som driftes av Onepark. Det er stor kapasitet til lading av elbiler.

møterom

Auditorium

Auditoriet passer for konferanser og større møter, og har plass til 80 personer.

Voldgiftssal

Voldgiftsal

Voldgiftsalen har fleksibel møblering som kan tilpasses ulike behov. Det er plass til opptil 20 personer med voldgiftoppsett.

Les mer om voldgiftsalen

trening bilde

Treningsrom

Benytt deg av muligheten til å trene i en travel hverdag. VIA har et velutstyrt treningsrom med moderne treningsmaskiner, og personlig trener kan leies. Det er mulig å delta på gruppetimer via Nemus, som har en fysioterapiklinikk i huset.