Fasiliteter hos House of Oslo

elegant ro og høy komfort

Inkludert i leien

Arbeidsdagen i House of Oslo handler om fokus på arbeidsoppgavene. I en atmosfære av elegant ro og høy komfort, ligger forholdene til rette slik at du yter best mulig faglig sett. Det du trenger av møterom, mat, treningsfasiliteter, sosiale soner og så videre, trenger ikke du å tenke på da dette er inkludert i leien.

ViaVillage_17313-scaled-2

The Kitchen

I personalrestauranten, sentralt plassert i første etasje, får du mattilbud i særklasse i et inspirerende og hyggelig miljø. Her finner du alltid noe godt både til frokost, lunsj, middag overtidsmat eller servering til møter.

kitch`n restaurant

Tilgang til flere fasiliteter

ViaVillage_17313

VIA Village

VIA Village er en foodcourt som åpner i VIA i september 2021. Foodcourten har ni ulike spisesteder og en bar. Her kan du nyte spennende streetfood fra noen av Oslos beste restaurantører i en avslappet og innbydende atmosfære.

Les mer om spisestedene her.

House Of Oslo_sept2021_11

Auditorium

Auditoriumet har kapasitet til ca 80 personer i amfioppsett.  Auditoriet kan leies for større konferanser, møter og forelesninger.

trening bilde

Treningsrom

Benytt deg av muligheten til å trene i en travel hverdag. VIA har et velutstyrt treningsrom med moderne treningsmaskiner, og personlig trener kan leies. Det er mulig å delta på gruppetimer via Nemus, som har en fysioterapiklinikk i huset.

maxim-hopman-_EWDJkjxk2o-unsplash

Bilparkering

Kjører du til jobb kan du leie en fast plass i VIAs parkeringsanlegg som driftes av Onepark. Det er stor kapasitet til lading av elbiler.