Leietager kontor

Behagelig arbeidsro

Arbeidsdagen i House of Oslo handler om fokus på arbeidsoppgavene. I en atmosfære av elegant ro, med høy komfort, legger vi forholdene til rette slik at du yter best mulig faglig sett. Her har du alle fasiliteter inkludert i leien.

Som på hotell kan du flytte rett inn i eksklusive, ferdigmøblerte kontorer. Vi tilpasser størrelsen på kontoret etter ditt behov. Alle kontorer ligger med fin beliggenhet ut mot fasade og har store vinduer som gir gode lysforhold.

 

Nye freshe kontorlokaler sentralt plassert i Vika. Våre leietagere har tilgang på en rekke fasiliteter som gjør House of Oslo til en av de beste kontorfelleskapene i Oslo.

Flotte fellesarealer og tilgang på flere ulike møterom. Print, kaffe, wifi og renhold er inkludert i leien. Det samme er en flott takterasse, garderober og sykkelparkering.

Det er også en egen personalrestaurant i VIA, The Kitchen, men også det spennende konseptet VIA Village med flere restauranter knyttet sammen. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt!

Vi har laget en oversikt som viser utforming og kontoret er utleid eller ikke. Noen områder kan utformes etter ditt behov. Ta kontakt dersom du ønsker mer info eller en visning.

Ta lunsjen på vår takterasse en fin sommerdag eller slå av en prat med noen i de flotte fellesarelene.
Inkludert i leien er også tilgang på flotte møterom, kaffe, print, renhold og sykkelparkering.

Se  alle våre fasiliteter her

Få et mattilbud i særklasse i et inspirerende og hyggelig miljø. Fursetgruppen driver restauranten, og er kjent for sine gode matopplevelser. Her blir det mye deilig å velge mellom, hver eneste dag.

Se alle våre fasiliteter her

Jobber du alene, i par, eller trenger et satellittkontor, har House of Oslo de rette lokalene for deg.

Se kontorene her

For dere som jobber i team og ønsker at alle fasiliteter er på plass, tilpasser vi lokaler etter deres behov.

Se kontorene her

Når bedriften opp- eller nedskalerer, og dere ønsker å være del av et eksklusivt miljø med alle fasiliteter på plass - kan dere leie den perfekte løsningen i House of Oslo.

Se kontorene her

For dere som trenger litt større lokaler, og ønsker å være del av et eksklusivt miljø med fasiliteter av høy kvalitet. Det er mulig å tilpasse så dere får egne møterom/stillerom i tilknytning til kontorene. Ta kontakt.

Se kontorene her

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om leie av kontorplasser i House og Oslo?  Og ønsker dere å være del av et eksklusivt miljø med alle fasiliteter på plass? Da kan dere leie den perfekte løsningen i House of Oslo. Ta kontakt for omvisning eller tilbud.

Flotte fasiliteter for våre leietagere