Leie av kontorlokaler

behagelig arbeidsro med høy komfort

House Of Oslo_sept2021_08-fellesareal_

Arbeidsdagen i House of Oslo handler om fokus på arbeidsoppgavene. I en atmosfære av elegant ro, med høy komfort, legger vi forholdene til rette slik at du yter best mulig faglig sett.

Beliggenhet

De nye og freshe kontorlokalene ligger sentralt plassert i Vika. Våre leietagere har tilgang på en rekke fasiliteter som gjør House of Oslo til en av de beste kontorfelleskapene i Oslo.

The Kitchen er personalrestauranten i VIA, men også det spennende konseptet VIA Village med flere restauranter knyttet sammen. Alt ligger tilrette for en femstjerners arbeidshverdag med andre ord.

210809FSF209

Våre kontorlokaler

Jobber du alene, i par, eller trenger et satellittkontor, har House of Oslo de rette lokalene for deg i våre flotte omgivelser.

For dere som jobber i team og ønsker at alle fasiliteter er på plass, tilpasser vi lokaler etter deres behov. Vi har områder tilgjengelig for opp til 22 personer.

Ledige lokaler

Finn ditt kontorlokale i House of Oslo. Inngangen ligger på gateplan ved torget i VIA, som tilsvarer plan to i bygget. Her kommer du inn i den betjente resepsjonen. I 3. og 4. etasje er det en miks av private kontorer, kontorfellesskap, sosiale soner og møteromsfasiliteter.

Totalt har House of Oslo kapasitet for i overkant av 200 arbeidsplasser. Lokalene er fleksible og størrelsen kan tilpasses etter behov.

Hold musepekeren over plantegningen for å se mer info om lokalet.

Kontakt oss!

Ønsker du visning på våre ledige lokaler?
Fyll ut skjema under eller ring oss på telefon

+47 902 11 177

Flere fasiliteter er inkludert i leien hos House of Oslo

UJA_HouseofOslo